Inclust Infrastructure

Domain, Webhosting, VPS, Szerver hosting

SSL tanúsítvány

HTTPS tanúsítvány akár Facebookhoz

Osztott tanúsítvány

Facebook-alkalmazás vagy valamilyen API fejlesztés esetén a szólgáltatók meg szokták követelni az adott oldal HTTPS alatt történő kiszolgálását. Ezek működtetéséhez 100 MB-nyi SSL tárhelyet biztosítunk Neked. A https://ssl.inclust.com/ cím alatt kapsz egy saját aloldalt, ahova FTP-n keresztül bármilyen statikus tartalmat elhelyezhetsz.

Saját tanúsítvány

Ha egy nagyobb weboldal kommunikációját szeretnéd biztonságossá tenni és rendelkezel valamilyen Webhosting csomaggal, igényelj saját StartSSL tanúsítványt! A megvásárolt tanúsítványt díjmentesen beállítjuk weboldaladhoz, hogy a HTTPS-en keresztüli kiszolgálás azonnal elérhetővé váljon.

Hogy melyik csomagra van szükséged, az alábbi táblázat alapján könnyen eldöntheted:

  Osztott tanúsítvány Saját tanúsítvány
Mire jó? Facebook-alkalmazások, külső szolgáltatás (pl. API-k) által megkövetelt HTTPS elérés biztosítása. Érzékeny adatokat, jelszavakat forgalmazó oldalak (pl. Webshopok, belépest igénylő online rendszerek) biztonságossá tétele.
Hogyan működik? A szolgáltatás megrendelése után egy FTP elérést biztosítunk. Ide 100 MB tartalom tölthető fel, amihez az https://ssl.inclust.com/felhasznalonev cím alatt lehet hozzáférni. Facebook-alkalmazás esetén ezt a címet beállítva fog működni az oldal. A szolgáltatás igénybevételéhez saját SSL tanúsítványt kell vásárolni, amit mi beállítunk a domainen. Ezután a https://sajatdomain.hu cím alatt is hozzáférhetővé válik a már meglévő Webhosting csomag.
Terméktámogatás Tudásbázison keresztül Webhosting csomaggal együtt
A szolgáltatás ára 500 Ft + ÁFA / hó 17.000 Ft + ÁFA / év (tanúsítvány)
500 Ft + ÁFA / hó (Fix IP cím)

Amennyiben szeretnéd megrendelni SSL Tanúsítvány szolgáltatásunkat, töltsd ki megrendelőlapunkat, és aláírva küldd vissza a supportinclust.com e-mail címre!

Inclust szolgáltatások: Domain regisztráció, Webhosting, tárhely, Szerver hosting, VPS/Cloud, Webgalamb hírlevél, Honlapköltöztetés