Inclust Infrastructure

Domain, Webhosting, VPS, Szerver hosting

Honlapköltöztetés, migrálás

Keretrendszerek és egyedi oldalak költöztetése

Ha weboldalad áthelyezését ránk szeretnéd bízni, válaszd költöztető szolgáltatásunkat!
A jelenlegi tárhelyed adatai alapján szakembergárdánk megvizsgálja annak tartalmát, időpontot egyeztet és a kívánt időben elvégzi a szolgáltatások migrálását.

Fontos, hogy a költöztetés előtt minden esetben ellenőrizzük a költöztetni kívánt weboldalt, és ezt követően egyeztetjük az árakat. Több oldal együttes költöztetése esetén kedvezményeket biztosítunk!

A költöztetés folyamata:

  1. Válaszd ki az általad igénybe venni kívánt szolgáltatást
  2. Add meg a jelenlegi tárhelyed eléréséhez szükséges adatokat*
  3. Megvizsgáljuk az oldalad, felvesszük a kapcsolatot és ajánlatot adunk!
  4. Elvégezzük a költöztetést, majd élesítjük a rendszert

Jelenlegi csomagjaink:

  Egyszerű költöztetés Szakértő költöztetés Egyedi költöztetés
Rövid leírás Egyetlen portálmotor költöztetése Teljes web + levelezés Személyre szabott ajánlat
Részletes leírás Teljes statikus weboldal vagy egyszerű konfigurációval rendelkező Wordpress, Joomla, illetve Drupal alapú weboldal migrálása. Egy domain alatt üzemelő weboldal, a hozzá tartozó postafiókok, DNS beállítások és egyéb szolgáltatások teljes migrálása.
Ha az igényed nem fér be egyik fenti csomagba sem, kérj egyedi ajánlatot! Több oldal egyszerre történő költöztetése esetén kedvezményt adunk.
Ár: 5.000 Ft + ÁFA / domain 15.000 Ft + ÁFA / domain megegyezés szerint

* A kapott belépési adatokat titkosítva tároljuk, bizalmasan kezeljük, 3. fél számára nem adjuk át. Csak egyszer használjuk fel, tovább nem őrizzük meg.

Amennyiben szeretnéd átköltöztetni weboldalad az Inclust megbízható szervereire, vedd fel velünk a kapcsolatot a supportinclust.com e-mail címen!

Inclust szolgáltatások: Domain regisztráció, Webhosting, tárhely, Szerver hosting, VPS/Cloud, Webgalamb hírlevél, Honlapköltöztetés