Inclust Community

Kövess minket, olvass rólunk, tanulj tőlünk!

Arculat

Logo, színek

Logo

Az Inclust logója többkörös tervezést követően készült el. A szlogen, "in cloud we trust" eleje és vége az inclust szót adja ki.

Az Inclust logo kétféleképpen fordulhat elő: fehér háttéren (tipikusan dokumentumokon, plakátokon), vagy szürke háttéren. Utóbbit használjuk mindenhol, a weboldalainkon, közösségi oldalakon, így ezt tekintjük alapértelmezettnek.

A logó vektoros és raszteres formátumban letölthető innen:

Amennyiben a logót profilképként szeretnénk használni, úgy a négyzet alakú formátumot kell használni. Ez letölthető innen: PSD | PNG | JPG

Betűtípus

Az Inclust logó egyedileg, kézzel készült, emellett két betűtípust használunk, az egyik az Arial, a másik pedig a AlternateGothicNo2PFLNormal. Utóbbi letölthető innen.

Színek

Az Inclust egyre nagyobb hangsúlyt fektet az egységes design és arculat, így a színek használatára.
Az Inclust másik jelmondata: "Inclust Infrastructure, Community & Expert". E három fő tevékenység három fő profilunk, mely három különböző színt is kapott.

Alapvetően az alábbi színek léteznek az Inclust színskálán:

#17a1c5 Inclust Infrastructure
#ffffff fehér
#58a445 Inclust Community
#efefef Inclust világosszürke
#e42626 Inclust Expert
#3f3d3b Inclust szürke

A színskála is letölthető innen: PSD | PNG

Layout

Weboldalaink kialakításánál is ügyelünk a letisztult, egységes megjelenésre. Ezért a dobozos megjelenítést választottuk. Ezek a dobozok egymástól fix távolságra helyezkednek el, világosszürke háttérszínnel rendelkeznek, és a bal felső sarokban egy ikont tartalmaznak. Amennyiben a box egy új oldalra mutat, úgy a jobb alsó sarokban egy Tovább gomb is használható az alábbi módon:

A cím fekete, a középső rész sötétszürke, a linkek színe pedig megegyezik az Inclust Infrastructure színnel. Amennyiben lehetséges, egyszínű, fekete ikonokat használunk.

Dokumentumsablon

Ahogyan azt korábban is említettük, dokumentumokban a fehér hátterű logót alkalmazzuk. Dokumentumaink fej- és lábléce egységes, így ez innen letölthető: DOC

Inclust szolgáltatások: Domain regisztráció, Webhosting, tárhely, Szerver hosting, VPS/Cloud, Webgalamb hírlevél, Honlapköltöztetés